crea café

De eerste twee crea café’s op 25 maart en 8 april

Zit jij ook meestal in je eentje thuis te naaien, haken, breien, borduren, punchen, tekenen, knutselen, kaarten maken, etc. En lijkt het jou leuk om dit samen met andere creatievelingen te doen? Kom dan naar het crea-café in Drachten. Het crea-café is voor iedereen, beginners en gevorderd vanaf 16 jaar. Je kiest zelf wat je gaat doen en neemt hiervoor de materialen mee. Het is geen workshop of naailes, maar je kunt anderen natuurlijk wel om tips en adviezen vragen.

naaidag, crea café, workshop, naaien, creatief cafe

Je neemt je eigen materialen mee en ik zorg voor een ruimte met voldoende tafels en thee/koffie. Daarnaast neem ik een strijkplank en een strijkijzer mee. Heb je stroom nodig? Neem dan een verlengsnoer/haspel en verdeeldoos mee.

De eerste twee crea café’s zijn ingepland:

  • Woensdagavond 25 maart 19:00-22:00 uur AFGELAST
  • Woensdagochtend 8 april 9:00-12:00 uur AFGELAST

Aanmelden kan via de webshop

Er zijn voor de eerste twee crea café’s 20 plaatsen beschikbaar. Mocht er meer interesse zijn, dan zal ik bij volgende crea café’s een grotere ruimte huren. Kun je niet op woensdagen en zou je liever op een andere dag willen komen? Geef dit dan aan mij door (info@studiojessie.nl) , dan kan ik daar in de planning rekening mee houden.

Je neemt je eigen materialen mee en kiest zelf wat je gaat maken. Daarnaast zal ik voor één of meer verschillende ‘zelfmaak-pakketjes’ zorgen. Deze zullen vanaf ongeveer een week van tevoren te bestellen zijn via de webshop.

Locatie:         de Fallaetzaal in Brede School de Drait

Flevo 190, 9204 JT Drachten

Kosten:         7,50 euro per persoon

Inclusief:       1x koffie of thee

Daarnaast kun je koffie en thee voor 1,30 euro per kopje kopen aan de bar of een beker voor 1 euro uit de automaat halen.

Let op: Heb je stroom nodig? Neem dan zelf een verlengsnoer en/of verdeeldoos mee.

crea cafe, drachten, creatief, naaien, workshop, kleding maken, Drachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.