Webshop

Producten worden alleen binnen Nederland verzonden, de verzendkosten en verpakkingskosten zijn 3,95 euro. Boven de 35 euro zijn er geen verzendkosten.
Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald in Drachten.

Mondkapjes

De mondkapjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn wasbaar tot en met 60 graden. Strijken kan op een hoge temperatuur (strijk het elastiek niet!).
De stof kan na veelvuldig wassen op hoge temperaturen vervagen.
Dit zijn geen medische mondkapjes.
De mondkapjes hebben een opening voor een filter (het filter wordt niet meegeleverd). Het elastiek kan zowel om je hoofd als om je oren gedragen worden. Wil je het elastiek om je oren dragen? Knip het elastiek dan door en leg twee knopen in het elastiek. Het elastiek is ook los te koop voor 0,45 euro per meter.

Ik heb veel soorten mondkapjes op voorraad. Daarnaast maak ik ook mondkapjes op bestelling. Er zijn veel soorten effen stoffen en printjes stoffen waaruit gekozen kan worden. Momenteel is de levertijd op mondkapjes die ik nog moet maken ongeveer een week.

Het is ook mogelijk om een aluminium strip/neusclip toe te voegen aan het mondkapje. Bij de mondkapjes met stof naar keuze kun je zelf aangeven of je deze met of zonder neusclip wilt hebben. Wil je een kant en klaar mondkapje bestellen met neusclip? Laat dit dan in de opmerkingen weten, dan naai ik er nog een neusclip in.

Maat L: voor heren.
Maat M: voor dames, heren met een fijne bouw en adolescenten.
Maat S: voor kinderen van 7 tot en met ca. 14 jaar en dames met een fijne bouw.
Maat XS: voor kleine kinderen van 2 tot 7 jaar.

Fournituren

De fournituren op rol (elastiek, band, kant, koord) worden per meter verkocht. Bestel je meerdere meters, dan wordt dit natuurlijk aan een stuk geknipt.

Naaipatronen

De digitale naaipatronen zijn wereldwijd te bestellen.
De naaipatronen zijn digitaal en deze kun je thuis afdrukken op A4 formaat of op A0/A1 laten printen bij een drukker. Bij Plotgemak krijg je korting met de code ‘studiojessie’.

Resultaat 1–9 van de 135 resultaten wordt getoond