Selfish sewing,  Sewing for boys,  Sewing for kids,  Sewing for woman

Jurk en shirts

Laatst kocht ik twee lappen ‘gradient’ stoffen bij Atelien. Ik kende deze webwinkel nog niet, maar iemand die ik kende via het naaiweekend, attendeerde mij erop. Mijn oudste zoon vond de stoffen ook erg mooi, dus voor hem naaide ik er drie shirts van. De jongste zoon vond de stoffen ook leuk, maar hij heeft laatst al een serie stoffen uitgekozen (een pré-order, dus de stoffen zijn nog niet binnen).

Nummer 87

Deze jurk is alweer naaisel nummer 87 van 2022. Het patroon is de Skaterdress. Ik heb de jurk nog niet gedragen, dus ik heb nog geen ‘aan-foto’.

De zoom stikte ik door met gekleurd garen in blauw- en groentinten.

Ik gebruikte twee verschillende klosjes met garen dat overloopt van groen naar blauw.

Nummer 88

Een shirt voor mijn oudste zoon, maat 146 breed en 152 lang.

De voorkant:

De achterkant:

Nummer 92

Ja de nummering klopt wel, ik naaide tussendoor nog 3 babyjurkjes, die plaats ik in een andere blog.

Nummer 92 is een t-shirt van het groen/gele paneel.

Nummer 93

Longsleeve maat 146 breed en 152 lang. Ik combineerde het met een effen donkergroen. Er was niet genoeg stof voor een volledig voorpand en achterpand, dus ik heb er een stukje effen groen boven gezet.