Geen categorie

Striped zip dress

Kennen jullie de retro look naaipatronen van Elizabeth Sweetwater al? Eerder was haar naam ‘Dress me’ en heb ik meerdere patronen voor haar getest. Deze week kocht ik het naaipatroon voor de striped zip dress. Deze jurk maak je uit French terry stof.

Mijn borstwijdte, taillewijdte en heupwijdte vallen in meerdere maten in de maattabel. Ik koos het gemiddelde en dat werd maat 44. Dit bleek echter te wijd/ruim bij mijn borsten. Dus hier heb ik wat aanpassingen moeten doen. Uiteindelijk kon ik ook de taille nog innemen.

Mijn volgende jurk wordt dus een andere maat. Maar desondanks ben ik wel blij met dit exemplaar. De kleuren passen meer bij de herfst, maar deze stofjes had ik nog liggen. Voor de volgende liggen blauwe en petrol stoffen klaar.

 

Reacties uitgeschakeld voor Striped zip dress