Geen categorie

Monaco swim trunks

Vorig jaar heb ik twee zwembroeken genaaid. Dit vond ik toen een lastig klusje. Het was de allereerste keer dat ik met lycra werkte en dat was niet makkelijk. Nu heb ik het weer geprobeerd. En dit keer ging het veel beter. Ook gebruikte ik nu beter garen. De vorige keer had ik gewoon lockgaren gebruikt, maar nu gebruikte ik moussegaren. Dat is speciaal garen met wat rek erin.

Last year I sewed two swim trunks. That was a difficult job. It was the first time I’ve worked with lycra and that wasn’t easy. Now I’ve tried it again. And this time it went much better. I also used better yarn now. Now I’ve used mousse yarn. That is special yarn with some stretch in it. 

Meer informatie en foto’s over het naaiproces kun je hier lezen op de BERNINA blog. Ik schreef een artikel over hoe ik deze zwembroeken heb genaaid.

You can read more info and pictures about how I’ve made these swim trunks on the Dutch BERNINA blog. I wrote an article about how to sew these trunks. 

Ik maakte voor beide zonen een zwembroek, daarom voegde ik naamlabels toe.

I’ve made one for both of my sons, that’s why I added a name tag. 

 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19981231/?claim=p7e8hgcp9cb”>Follow my blog with Bloglovin</a>